Hazel Vos

Wortel, gember en appel

Sanne van Broekhoven3 Comments

Er gaat niks boven een vers sapje en daarvoor is mijn sapcentrifuge ook mijn grote vriend. Als ik naar mijn werk ga of we gaan een stuk wandelen dan neem ik heel vaak een grote fles met sap mee. Op dit moment is dit mijn favoriete sap en ik krijg er geen genoeg van zo lekker vind ik hem!

Wat heb je nodig;

  • sapcentrifuge of slow juicer
  • wortels
  • 2 appels
  • 1,5 cm gember
  • glazenfles

Hoe maak je het:

IMG_5713.jpg

Doe alles door de sapcentrifuge of slowjuicer en klaar ben je! Misschien nog beetje roeren en eventueel in een fles doen :). Lekker voor onderweg, lekker om de dag mee te beginnen of naast een kleine lunch.

Enjoy!!

Ik ben erg benieuwd naar jou versie! Laat het mij zien op instagram met @hazelvos of #hazelvos - Xx tot snel!