Hazel Vos

Anti slip sokken

Sanne van Broekhoven1 Comment

Ti ta ti ta ti ta!! Daar gaat Mads de brandweerman. Hou jij ook vaak je hart vast als je kleine aap door het huis heen scheurt op zijn sokken? Wij zijn dol op wollen sokken maar die zijn toch eigenlijk altijd wel glad en dus gevaarlijk. Dit is de ideale oplossing! Makkelijk en het ziet er nog leuk uit uit :). Sock stop is vloeibaar latex die je gemakkelijk kan aanbrengen en een nachtje moet laten drogen. 

Ik ga op reis en neem mee...

Sanne van BroekhovenComment

Afgelopen maart zijn wij met z'n 3e naar Kaapverdië geweest. 7 uur lang vliegen met ons kleine spook. Spannend vond ik het wel! De heen reis ging best prima. Op het feit na dat 2 stoelen met z'n 3e beste krap is. De terug reis was een ander verhaal. Mads was de hele week al ziek geweest. Koorts, jengelig en eten ging ook niet echt lekker. Het was daar 3 uur eerder en voor zijn ritme geen succes. Maar goed we waren op vakantie dus het maakte verder ook niet uit hoe de dag verliep. Het leek beter te gaan, maar op de dag van de terug reis werd hij al chagrijnig wakker. Hij wilde nagenoeg niks eten. Dat beloofde wat. Op het vliegveld kreeg hij een behoorlijke driftbui en in het vliegtuig ging hij rustig verder. Ik weet wel dat je je niet druk moet maken om wat andere mensen denken, je kan er weinig of niets aan doen. Toch maakte ik me er wel druk om. Druk om andere mensen, druk om hoe moet dit nou de rest van de vlucht, wat is er in godensnaam aan de hand met hem, waarom krijg ik hem niet rustig... Zo schoten er genoeg dingen door mijn hoofd. Gelukkig hadden wij allemaal hele lieve mensen om ons heen die veel begrip toonde. Bij het op stijgen was Mads vrijwel meteen in slaap gekukeld. Halleluja! Rust. Hij moest ook wel bekaf zijn na zo'n gevecht met zichzelf en ons. Helaas ging ons vliegtuig direct weer landen om meer mensen op te pikken van een andere eiland. Oké, nou dat hoefde nog niet zo'n ramp te zijn. Als het maar een beetje opschoot, ik maar lekker met hem kon zitten en hem af en toe een beetje kon wiegen. Al snel werd omgeroepen dat wij allemaal uit het vliegtuig moesten omdat ze eerst nog gingen schoonmaken. Enfin wij eruit, Mads wakker, ik chagrijnig, dan maar op zoek naar wat te eten voor hem. Het enige wat ik kon scoren was een pak met witte, droge crackers. Toch maar meenemen want dan hebben we tenminste wat. Dit pak crackers was onze redding :). Mads heeft 4 (beste grote) crackers naar binnen gewerkt en alles was over! Hij wilde 's ochtends natuurlijk niet eten en het eten wat we hadden meegenomen uit het hotel wilde hij ook niet. Toch bleek hij gewoon flinke trek te hebben. Op de heenweg waren we goed voorbereid met van alles. Op de terugweg een stuk minder.

Nu eind oktober zijn wij een weekje naar Spanje geweest met mijn schoonouders. Tijd voor een pretpakket voor Madsie :). 

Wat zat er allemaal in:

  • zoek- en stickerboek
  • puzzel
  • autootje 
  • uitdeelboekjes (let op dat het wel allemaal verschillende zijn)
  • en vingerpopjes

We hadden alles ingepakt in kleine kado'tjes en in zijn rugzakje gedaan.

Uiteraard hadden we ook genoeg broodjes en (gezonde) snacks mee zoals:

  • Naked repen
  • bakjes gevuld met met gedroogd fruit, zaadjes en pitjes  
  • en reepjes komkommer en paprika  

 

Heb jij ook een ervaring met vliegen? Ik ben erg benieuwd naar jou ervaring! Of heb je zelf een pakket samengesteld? Laat me jou versie zien op Instagram en gebruik #hazelvos of @hazelvos.