Hazel Vos

Advent

Sanne van Broekhoven1 Comment

Ik ben dol op spulletjes wat inpakken leuk maakt. Stickers, kaartjes, lintjes, gelukspoppetjes noem het maar op. In de kast heb ik mooie grote doos staan waar alles in verdwijnt en weer te voorschijn komt als ik een kado'tje mag inpakken. Altijd weer een feestje :). 2 weken geleden liep ik door de Xenos toen mijn oog viel op een schattige pakketje met stickers, zakjes en een lint. Een pakketje om zelf een advent kalender te maken. Uiteraard kon ik deze niet laten liggen dus hij is mee naar huis gegaan. Super leuk om iemand hiermee te verrassen! 

Voor in het eerste zakje heb ik Mads een tekening laten maken voor Pascal. In de opvolgende zakjes heb ik tot nu toe elke dag een briefje gedaan en soms met wat lekkers erbij. Hoe leuk is het om iemand elke dag een briefje te geven om te vertellen wat hij/zij voor jou betekend! Of om iemand een goede dag te wensen, het hoeft natuurlijk niet elke dag heel moeilijk te zijn.   

5 december viel dit jaar op een maandag en dat betekend dat wij beide moesten werken. Ik zelfs de hele avond. Daarom had ik een zakje in Pascal zijn computertas verstopt zodat het toch een beetje voelde als Sinterklaas  -->