Hazel Vos

Hoera! Het is feest want Mads is al weer 2 geworden!

Sanne van BroekhovenComment

Feest betekend voor mij: versiering, nog meer versiering, mooi ingepakte cadeautjes, een verjaardagstaart, mooie kleren, lekker eten, lekker drinken en veel gezelligheid.

Het is een speciale dag en de jarige job moet zich dus ook echt jarig voelen.Hier kan je niet vroeg genoeg mee beginnen ;).

Ik kan mijn verjaardagen me nog goed herinneren. Al een paar dagen voor de grote dag hing er een nieuw outfit naast mijn bed die ik pas aan mocht op mijn verjaardag. De dagen ervoor duurde alleen hierdoor al zo lang! En dan ineens was het zover. ’s ochtends als eerste wakker en dan boven aan de trap wachten tot ik naar beneden mocht komen. Daar wachtte dan een mooi versierde tafel vol met prachtig ingepakte cadeautjes op mij. Deze herinneringen zijn voor mij heel speciaal. Niks liever wil ik dit gevoel doorgeven aan Mads.

Dit jaar was het alleen wel een beetje lastiger aangezien wij 3 dagen na zijn verjaardag gingen verhuizen. Het leek ons leuk om zijn verjaardag nog in het oude huis te vieren, bleek achteraf alleen niet zo handig te zijn.

Tijdens de boodschappen besloten we om dan toch ook maar wegwerp bordjes en bakjes te doen. Wel zo makkelijk. Uiteraard als je het niet voorbereid hebt en last minute wat wil hebben zal je altijd zien dat alles uitverkocht is. Er waren alleen nog (niet zo feestelijk) helemaal witte bordjes, bakjes en bekertjes. Maar hier kunnen we wel wat mee! Zo gezegd zo gedaan en ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben over het resultaat.

Uiteindelijk was dit een grote hit! Ik ga dit zeker weer doen. Super feestelijk, origineel en eerlijk is eerlijk, lekker makkelijk opruimen. Je moet er alleen wel even de tijd voor uitrekken voor het feestje :).

De bekertjes hebben wij eigenlijk alleen gebruikt voor de kids. Ze kunnen hun eigen naam erop schrijven en niemand raakt z’n beker nog kwijt.

Benodigdheden:

  • -witte borden, bakjes & bekers (ik ben Hema fan)
  • -zwarte permanente markeerstift (nodig voor op het geplastificeerde)
  • -viltstiften

Ook is het leuk om dit samen met je little artist te doen!