Hazel Vos

Sweet avocado

Sanne van BroekhovenComment

Avocado vind ik altijd lekker op brood. Daarom heb ik het ook bijna standaard in huis. Wat ik helemaal leuk vind aan avocado is dat je het in zoveel verschillende combinaties kan eten. Dit is een simpele zoete variant maar erg lekker!

Wat heb je nodig:

  • spelt brood
  • Hollands appeltje (voor 1 broodje gebruik ik een kwart appel)
  • avocado (voor 1 broodje gebruik ik een halve avocado)
  • cashew noten 

Hoe bereid je het:

Snij de avocado doormidden. Snij de avocado in reepjes in de schil. De reepjes kan je er nu heel gemakkelijk met een eetlepel uitscheppen. Snij de appel ook in reepjes. Leg dan om en om de reepjes op je broodje. Uiteraard kan je de avocado ook prakken op je broodje en daarna de appel erop leggen. Ziet er iets minder mooi uit maar eet wel makkelijker en is net zo lekker :). Als laatste strooi je wat gehakte cashew noten er overheen. 

Eetsmakelijk!

 

Ik ben erg benieuwd naar jou versie! Gebruik #hazelvos of @hazelvos op Instagram.